Logo Mediceuticals 2013

Ontdek welke Mediceuticals producten geschikt zijn voor uw huidhuid en haar

Op deze pagina vind u een overzicht van alle producten van Mediceuticals. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Voor advies over deze producten kunt u bij varieer kappers terecht

De Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology lijn bevatten het complex Triaminocoptinol, een krachtig anti-haaruitval complex dat zich richt op de drie voornaamste redenen van haaruitval en dunner wordend haar:

  • 5a-Reductase, die wordt omgezet in DHT (Dihydrotestosteron)
  • Onvoldoende doorbloedin
  • Zwakke verankering van het haar in de dermal papilla

Triaminocoptinol bestaat uit drie actieve fasen die synergetisch werken om een zo gezond mogelijke groei omgeving voor de haren te bereiken.

De producten uit de Mediceuticals for Women lijn zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze richten zich op de specifieke oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen.

Mediceuticals Scalp Therapies zijn bewezen farmaceutische formuleringen die klinisch zijn getest voor het behandelen en beheersen van een breed spectrum van hoofdhuid en haarproblemen.

Een generatie van dermatologische haarbehandelingen speciaal ontwikkeld voor het herstellen en beschermen van van droog, beschadigd, breekbaar, fijn en dun haar. De producten bevorderen de haarkwaliteit. Deze unieke oplossingen zijn voorzien van een gepatenteerd enzymatisch eiwit voor een optimale reparatie en bescherming.

De stylingproducten uit de Hair Body Zero Weigth styling lijn zijn geschikt voor elk haartype. Maar in het bijzonder voor fijn en dunner wordend haar. Verrijkt met natuurlijke botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar en body.